fbpx
Chargement Évènements
Cet évènement est passé

Het Grootste wijnfestival van België komt naar Antwerpen.

Heb je een passie voor wijn? Kom dan een volledig weekend je zintuigen prikkelen door te proeven, ruiken, beleven en ervaringen op te doen met 100 verschillende wijnen uit 9 wijnlanden in een betoverend decor.

Proost samen met je vrienden, familie of collega’s op alle mogelijke geuren, kleuren en smaken die wijn te bieden heeft. De idyllische locatie wordt omgetoverd in een kleine wereld waar je met jouw persoonlijk wijnpaspoort door 9 wijnlanden op ontdekkingstocht kan gaan.

Door de aankleding en decors vervaagt de realiteit en beleef je het wijnland alsof je er werkelijk aanwezig bent. Het éne moment zit je tussen de gondels van Venetië terwijl je 5 minuten later in het afwisselend landschap van Zuid Afrika staat…

– FOOD –
Wat is wijn zonder eten? Per land maken onze chefs kleine gerechtjes klaar die perfect aansluiten bij de geserveerde wijnproevertjes. Foodpairing op culinair niveau.

In onze Food Area staan overheerlijke Food Trucks klaar om jullie te voorzien van culinaire maaltijden.

– BELEVING –
Beleef gedurende je reis MASTERCLASSES, WORKSHOPS, INITIATIES & TASTINGS om nooit te vergeten! Volg een masterclass: sommelier in one day, aroma tasting,… . Luister naar de smaakvolle uitleg door een gerenommeerde sommelier en/of wijnboer. Of daag één van je vrienden uit voor een wedstrijd druivenstampen.

Op het centrale podium zullen alle culturele aspecten van elk land aan bod komen. Flamenco dansen, Salsa initiatie, hippe live muziek en een uitermate leuke Dj!

– WIJNLANDEN –
Proef wijnen uit 9 landen;
🇿🇦 Zuid-Afrika
🇮🇹 Italië
🇨🇱 Chili
🇧🇪 België
🇵🇹 Portugal
🇦🇮 Australië
🇫🇷 Frankrijk
🇦🇷 Argentinië
🇪🇸 Spanje

Openingstijden:
Vrijdag: 16u00 – 00u00
Zaterdag: 12u00 – 00u00
Zondag: 12u00 – 22u00

Locatie:
Verwarmde Parkloods – Antwerpen
*Gelegen naast Park Spoor Noord
Adres :Damplein 1 – Antwerpen